Over ons

NJOY Alkmaar is een dameskleding zaak die haar deuren opende op 1 mei 2020! NJOY Alkmaar is gevestigd in winkelcentrum de Mare. In deze sfeervolle winkel staat eigenaresse Joyce staat klaar met haar top team om je van top tot teen te stijlen in een outfit waar jij gelukkig van word.

Onze collectie

Bij NJOY Alkmaar kun je terecht voor betaalbare dameskleding in de maten 34 t/m 48. Wij verkopen onder andere de bekende kwaliteitsmerken merken YEST, Ivy Beau en Mi Piace. Schoenen van BULL BOXER en DWRS. De woonaccessoires zijn van Housevitamin en onze wasparfum van Wasgeluk by Essentia. Elke week gaan wij ook zelf op pad om de meest leuke en betaalbaarste items te scoren voor jullie. Ben je naar iets specifieks opzoek? Laat het ons weten!

Ladiesnight / Shoppingnight

Wij organiseren tweemaal per jaar een Ladiesnight. Ontdek op deze dag onze collectie onder het genot van een hapje en een drankje met een leuke korting. Wil jij jouw eigen Ladiesnight organiseren of privé shoppen? Alles is mogelijk bij ons! Kom gezellig langs en we bespreken de wensen en mogelijkheden.